ΤΑΡΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙ..ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!!!






ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μοσχαρι χτενι
1 μεγαλο κρεμμυδι ξερο
2 σκ.σκορδο
Απο μιση πιπερια κοκκινη,κιτρινη,πορτοκαλι και πρασινη
Λιγα φυλλα μαιντανο
1 κονσερβα ντοματακια κονκασε
Μιση συσκευασια ντοματοχυμο
1 πρεζα γαρυφαλλο σκονη
1 πρεζα κανελα σκονη
Μισο ποτηρακι του κρασιου κοκκινο κρασι
1 πακετο σφολιατας των 2 φυλλων
7 φετες τυρι κιτρινο
Πιπερι
Αλατι
Ελαιολαδο
Λιγο βουτυρο λιωμενο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο και σωταρουμε το κρεμμυδι σκορδο
πιπεριες οπου εχουμε ψιλοκοψει,
ριχνουμε σε μικρες μπουκιτσες το κρεας
οπου εχουμε κοψει και το σωταρουμε και αυτο το σβηνουμε με το κρασι,
και στην συνεχεια ριχνουμε τα ντοματακια με τον χυμο,τα μυρωδικα,
λιγο νερακι και το αφηνουμε να σιγοβρασει μεχρι να μεινει με 
πολυ λιγη σαλτσα σχεδον στεγνο και στο τελος ριχνουμε το αλατι,και το αφηνουμε να ψιλοκρυωσει.
Παιρνουμε την ταρτιερα μας,και με ενα πινελο την αλοιφουμε με λιγο λιωμενο βουτυρο,
στρωνουμε το ενα φυλλο σφολιατας και ριχνουμε το κρεας
στην μεση και το στρωνουμε να παει παντου,βαζουμε απο πανω τις φετες τυριου,
και το σκεπαζουμε με το αλλο φυλλο
και πιανουμε τις ακρες των φυλλων και τις στριβουμε προς τα μεσα.
Με το πινελο την αλοιφουμε με το λιωμενο βουτυρο
 και την ψηνουμε σε
προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ψηθει το φυλλο μας
να ροδοκοκκινισει.
Πιστεψτε με..ειναι ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!!!




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΤΑΡΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙ..ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!!! 4.5 5 Gwgoyla Nsg ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι χτενι 1 μεγαλο κρεμμυδι ξερο 2 σκ.σκορδο Απο μιση πιπερια κοκ...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

2 σχόλια

eleni είπε...

πωπω αυτή η τάρτα θα φτιαχτεί σίγουρα κάποια στιγμη!Σίγουρα!!Καλό βράδυ Γωγώ μου με τις νοστιμιές σου!

gwgoyla είπε...

Φτιάξε την και δέ θα χάσεις Ελενίτσα μου...Θα με θυμηθείς!!!Καλό βράδυ γλυκειά μου!